Öland spirar dag 1.

Idag stod vi nere vid Tvättfatet i Borgholm för att visa upp klubben och bjuda på lite trevliga aktiviteter. Vi hade fiskdamm med fångstgaranti (godispåse), Lasses och Johans båtar var på plats så folk fick se hur trollingbåtar kan se ut, Johan Albiens kajaker fanns också på plats för beskådan och provpaddling (tack Johan), fiskeloppis, info om arbetet i Silverbäcken samt mete i dammen. Metet var mycket populärt och det var kul att få se den sanna glädje som uppstår när ett barn (även vissa vuxna) får en fisk på kroken. Det var hyfsat med folk som besökte oss men vädret ställde till det lite, halva tiden regnade det ganska skapligt men inget ont som inte för något gott med sig, regnet är välbehövligt för Silverbäcken. Imorrn kör vi igen kl 12-15, vädret ser ut att bli något bättre än idag så vi hoppas på fler besökare. Ses imorrn!

/Styrelsen

 

 

Det här inlägget postades i Klubbnytt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.