Nu är trollingträffarna med ÖTM på gång.

Nu är datum för de 5 ÖTM träffarna bestämda. Vi börjar den 9-10 juli , efterföljande är 30-31 juli , 12-14 augusti , 27-28 augusti samt 10-11 september. I år blir det inga reservhelger , blåser det inne så gör det. Men lättare att planera för att kunna fiska! Det är bara de tre bästa som räknas i år. ÖTM ligger varje lördag med söndag som reservdag vid för mycket vind. Startavgifterna går tillbaka som priser för varje träff , totalt och största fisk. I ÖTM är det vandringspriset, samt ett pris till största fisken under alla ÖTM dagarna. Vår lilla folder ska tryckas och skickas med Hasse till båtmässan i Stockholm. Där delas den ut ihop med Ölands hamnar. Vi hoppas nu på en bättre säsong och mer trollingbåtar utifrån som kan få uppleva det fantastiska fisket i Kårehamn.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Nu är trollingträffarna med ÖTM på gång.

  1. Tommy Wigermo skriver:

    Hejsan
    Låter trevligt med eran trollingtävling där ute vid Öland. Är själv en hängiven trollingfiskare nere i Hanöbukten. Skulle varit trevligt att kört upp till Kårehamn och varit med på en tävling. Var ett par klubbkompisar (Team KEPO) som var uppe i fjol och lyckades med att ta största fisken i en av tävlingarna. En fråga bara om hur det är med boende. Finns det någon form av stugor i anslutning till hamnen som går att hyra ett par nätter i samband med tävling? Har inte båt som är helt okej att övernatta 2 personer i, så någon form av stuga vill det nog till ifall det skall bli aktuellt att åka upp.
    MVH
    Team MTW, Lönsboda

    • Lasse skriver:

      Hej trevligt att ni är intresserade av våra trollingträffar. Boende kan bokas genom http://www.olandsturist.se . Vet att det finns stugor att hyra i Petgärde stugby ca 500 m från hamnen. Har inte tillgång till deras tel nr, jag tror att Stefan Milsten (hamnvärd) 070-8731341 vet bättre. Ring om ni har frågor så hjälper jag gärna till.
      mvh Lasse (ansvarig ÖTM)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *