Havsöringsprojekt

Två killar på Forshagaakademin vill ha hjälp av oss i sitt havsöringsprojekt Väst/Östkusten. Så om alla som tar upp fisk lägger in det under kontakt så för jag in det i deras papper. Det de vill ha är längd i centimeter , vikt i gram samt om den är odlad eller vild. Vi kommmer automatiskt föra in de fiskar som vägs in på havsöringcupen, men är det några som släpps tillbaka på grund av för lågt fultonvärde under träffen vill jag ha det till mig under invägningen på lördag och söndag. Är det någon som inte kommer till dessa skulle jag vara tacksam om ni skickade det under kontakt. Se nu till att hjälpa Robert och Martin genom att rapportera all havsöring ni tar upp runt Öland!

Tack på förhand/ Niclas

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Havsöringsprojekt

  1. Lasse skriver:

    En nyhet i rapporteringen, jag är ombedd av akademikillarna att ta emot alla rapporter om fångad fisk f o m 1 april t om 20 april. Storlek och fultonvärde samt en ganska exakt fångstplats är nödvändigt för statistiken. Observera att jag måste ha alla rapporter före 20/4 kl 18,00. Vi kommer att lämna statistik vid invägningen på söndag i Källa för de som är intresserade. Så ställ nu upp för fiskevården.

  2. solle skriver:

    Då kommer jag få vänta med andra ord? Tills efter den 22/4 kanske? 😉

    • Andreas Johansson skriver:

      Du lär väl ha fullt upp att registrera alla de som du kommer landa i helgen…så jag kan väl lugna mig med mina. Tummen upp!

  3. Andreas Johansson skriver:

    Så fort jag får en så ska du få siffrorna….:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *