Havsöringsfiske!

Det känns som att det är dags för medlemmarna att fiska lite tillsammans! På Måndag 9/4 samlas vi vid Hemköp i Borgholm kl 9.00 och förflyttar oss/samåker därefter till någon trevlig fiskeplats. Vi fiskar fram till eftermiddagen/kvällen och under dagen bör vi hinna med såväl fiske som kaffedrickande och fiskesnack. Det är helt ok att bara dyka upp, men det vore fint om ni skickar ett e-mail till p.a.johansson@hotmail.com eller lämnar en kommentar och talar om att ni hänger med. Alla medlemmar som betalat medlemsavgiften är välkomna! Medtag fika.

Väl mött!

Styrelsen

Det här inlägget postades i Klubbnytt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Havsöringsfiske!

 1. Hasse i Norrby skriver:

  Trevligt Andreas
  Jag kommer och jag har plats för 3 stycken i min bil.
  Men måste vara hemma till kl 20.00 p.g.a Mariannes natt jobb.
  Hälsningar
  Hasse i Norrby

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.