Christoffers första Öring

I Tisdags så åkte jag och Christoffer Wernersson ut och fiskade på samma ställe som jag och Knuten hade varit på dagen innan.

Jag visade Christoffer var jag stod när jag fick mina fiskar så han gick ut dit och kastade. Det var inte lika stora dyningar den andra dagen och inte lika mycket fart i vattnet. Men förhoppningsvis så skulle det finnas någon öring där.

Christoffer har fiskat en hel del gädda och abborre innan. Både med fluga och haspel. Men han hade inte lyckas att lura någon öring än.

Jag gick till andra sidan av revet och skulle börja kasta men hann bara lägga ut ett kast innan jag hörde Ch ropa till. Han hade sin första öring på kroken. Drillningen gick bra och jag tailade den vid strandkanten. Nollan var bruten. Fisken var godkänd och uppskattades till runt 1.3-1.4kg.

Flugan han fiskade med var en omöborste.

Lite senare så tappade jag en fiske efter ca5 sek på kroken. Sen försvann vinden och sundet blev som en spegel. Så det blev ingen mer kontakt den dagen.

Stort grattis Tode till din Första havsöring.

Mvh/ Johan

 

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Christoffers första Öring

  1. Thobias skriver:

    Grattis Torde

  2. Johan skriver:

    Hej. Ett par mil norr om raset.
    Verkar bara vara du och jag Andreas som vet att man kan använda denna kommentarfunktion till att tex gratulera klubbmedlemmar.

  3. Andreas skriver:

    Grattis Christoffer!

  4. Andreas skriver:

    Var det precis norr om raset eller?……….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *