Känns så j…la bra!

Lasse och jag var idag ute och besökte markägarna runt Silverbäckens nedre delar. Vi började med att köra lite fel men till slut kom vi fram till Peter , han skrev på fullmakten för klubbens fiskevårdande åtgärder i silverbäcken. Därefter åkte vi till Egert och han gjorde detsamma! Så skönt att vi fått de två första med på tåget! Bosse fick vi inte tag i och Roger hade kört sönder traktorn i majsskördandet, så vi ville inte störa han när det var problem. Men Lasse och Uffe, eller någon annan kommer att göra detta i veckan. Sen kan vi skicka in anmälan om vattenverksamhet till länsstyrelsen innan oktober månads utgång. Vi är äntligen på GÅNG!

Det här inlägget postades i Klubbnytt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 svar på Känns så j…la bra!

  1. Andreas skriver:

    Vi sliter ut en generation i taget!

    • Lars Karlsson skriver:

      Det kommer inte att räcka med en generation(obs ta även med era barn ) vi beräknar att 5-10 man behöver lägga ca 20-30 timmar var under juli-aug nästa år. Lägg så till att nästa år är det en ny bäck osv osv, till det ska läggas årlig tillsyn och skötsel av tidigare bäckar. Så ett gott råd- investera inte i nya fiskeredskap, köp spadar, kärror, arbetshandskar,liniment (för ryggen) istället.
      Skämt åsido, det kommer att krävas ganska många arbetstimmar, allt arbete kommer attt bli manuellt. Så alla som är intresserade är välkomna att anmäla sig.

  2. ulf skriver:

    Nu är det dags för ungdommarna att fullfölja det gubbarna har påbörjat. På med lågskorna vada vägen västerut och väntar ni för länge får ni på isen vandra på viken

  3. Andreas skriver:

    Bra jobbat gubbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *