MEDLEMSAVGIFTEN !!

Hej medlemmar, kassören saknar ca 50 medlemsavgifter så betala gärna in den via Swish 123 183 4258 eller bankgiro 678-8780.

Stort tack till er som redan betalt in. Även ni som är medlemmar och stöder oss ska ha en eloge då många av er inte har möjlighet eller tid att vara aktiva. Vet att en del inte ens fiskar men ändå känner engagemanget och delar vår framtidstro att våra barn och barnbarn någon gång ska kunna uppleva det som vi äldre upplevt med en Östersjö full av liv.

En del av er kanske inte vill vara medlem längre, orsakerna kan vara många. Men alla är välkomna tillbaka den dag som kanske kommer. Vi är väldigt tacksamma om ni meddelar oss så vi kan stryka er från vår matrikel.

Våren är på väg och det nya fiskeåret väntar, stanna gärna upp i er jakt på drömfisken eller storfångsterna och reflektera om det är stressen att fånga eller upplevelsen att vistas i vår vackra natur är det som driver oss. Drömfisken kommer (eller inte ) oavsett vilket, men skitfiske på er alla.

Den finns där ute
Det här inlägget postades i Klubbnytt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.