SISTA RYCKET MED FISKEVÅRD I HÖST

Söndag 27:e oktober blir sista chansen att jobba ideellt med bäckprojekt, sen koncentrerar vi oss på fiske resten av året. Tanken är att lägga ut grusbäddar i Penåsabäcken som blev rensad i höst. Givetvis är det sträcken som uppvisat huvuddelen av årens lek som blivit rensad. För att inte riskera att tappa en generation öring i bäcken måste nytt grus läggas i.

Vi behöver ungefär 6-7 som rallar grus och anlägger bottnar, framkörning gör vi med lastmaskin så arbetsmässigt blir det ett ganska lätt arbetspass. Sträckan vi ska jobba med är ca 300 meter och ser ut som på bilden. Vi räknar med att bli klara för dagen. Bäcken ligger ca 2 mil söder om Gårdby på sydöstra Öland.

Intresserade kan kontakta undertecknad för mer information. Tel 070-5497050 eller via messenger/facebook.

/Lasse Karlsson

Det här inlägget postades i Klubbnytt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.