Kustfiskedagen

Mötte upp Timmy från Kalmar vid bilprovningen i morse. Vi styrde norr över och körde in i ett riktigt skitväder, snöblandat regn i massor. Men efter Källa började det klarna upp i horisonten, och när vi svängde ner till vattnet såg det riktigt bra ut! Vi delade upp en sträcka och Timmy fick det säkra stället. Och mycket riktigt, när jag kommer tillbaks så drar han på en under 50 som simmar vidare. Jag fortsätter en bit söder över och vi fiskar en timme till innan grillningen, men resultatlöst. Nu imponerar Timmy som tagit med en riktig grill, hamburgare med olika tillbehör i olika skålar.. Kom att tänka på Stefan A-J som var med och fiskade förr, där var det också rejäla matlådor! Efter att vi ätit och pratat en hel del så tog vi nya tag.
Timmy började med att bränna en och det var allt för resten av dagen.. Tackar Timmy för en riktigt trevlig dag på kusten!

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.