Mer om årsmötet 2015

Efter punkter som verksamhetsberättelser, revisionsberättelser, fiskevårdsarbeten så kom vi slutligen fram till dom riktigt roliga punkterna på årsmötet. Här diskuterades kustfiskedag för medlemmar och blivande medlemmar som troligen kommer att ske under november, havsöringträff 2016, after grus, eventuellt en gäddfiskedag och metar dag samt en massa andra trevligheter. Ja som du antagligen  redan vet så har klubben en innebördens tävlan för medlemmar gällande tyngsta Abborren, havsöringen, regnbågen, näbbgäddan, laxen samt längsta gäddan under 2015. Under fliken Om Klubben kan du läsa om några dagar vilka vinnarna var för 2015. Spännande tävling detta. Årsmötesprotokoll för 2015 kommer du oxå att hitta om några dagar under samma flik.

Skitfiske på er alla……

Seppo

Trivsamma diskussioner och goa skratt runt bordet.

Årsmöte OTSK 019 copy

Glada klubbtävlingsvinnare. Nu är det bara att rigga spöt för nya tag..

Årsmöte OTSK 038 copy copy

Det här inlägget postades i Klubbnytt och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.