Regnbåge i Risebo.

I lördags morse åkte ett gäng från klubben till Risebo kronofiske för att försöka lura upp några regnbågar. Det var ett glatt gäng bestående av Hasse, Lasse, Daniel, Alex, Gabriel, Michael, Stickan och jag som packade in oss i två bilar för transport norrut. Först ett stopp i Gamleby där Jocke och Oskar från Gsfk visade oss vilka åtgärder som gjorts i Gamlebyån, trevligt och tack för titten!

Vidare mot Risebo och incheckning samt fiske. Det började bra, de flesta hade kontakter och en del lyckades även landa fisk. Några av oss, bland annat jag, drog på fisk direkt och tänkte att det här var ju ganska lätt och av den anledningen returnerade jag min fisk, det fick jag ju äta upp sedan dels genom att jag inte fick fler fiskar samt att seniorerna hade mycket roligt åt händelsen och inte missade många chanser att påminna mig om min C&R. När vi tröttnat på fisket blev det transport till stuga och grillning/ljugarmiddag. Dag två var vädret kanonfint men fisket var trögt, Stickan blev Regnbågskung med två landade bågar på söndagen.

//Andreas

20131006_121450 20131006_131908 20131006_135646

 

 

2013-10-06_07.41.37

Det här inlägget postades i Fiskerapporter, Klubbnytt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.