Havsöring & näbbgädda

Revisorn stack ut lite tidigare och ringde innan 20. Hade haft ett följe runt 2kg , men sen var det tyvärr en massa näbbgäddor på plats. Kände ingen brådska efter den rapporten , utan väntade in solnedgången och lite lugn från näbbgäddor. Kom fram precis innan 21 och hälsade på revisorn som svingade spöt. Vadade ut ett hundratal  meter söder om , revisorn avslutade ganska omgående pga hockey. Fem minuter senare står jag med böjt spö! Havsöringen är pigg och lever rövare en stund , ser att den saknar fettfena när den simmar förbi. Men efter en god fight returnerar jag öringen då den var för slank , och behöver äta upp sig lite. Ca 2kg silver efter så kort tid ökade på kvällens förhoppningar. Tyvärr blev det enda kontakten i kväll när jag avslutat efter ca 1,5 timme senare…

Näbbgäddorna är runt Djupvik och jobbar sig längre norr ut timme för timme. Tidiga mornar och sena kvällar gäller framöver!!!

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Havsöring & näbbgädda

  1. Seppo L skriver:

    Härlig läsning Niclas. Var själv ute i går kväll med Lasse K. Testade mina nya flugor och fluglina men resultatet blev endast en virvel när jag lyfte upp flugan och en dragning. Det var alles denna kväll. Min nya fluglina fungerade otroligt bra måste jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.