Ibland så.

I fredags så åkte jag och Nathalie ner till sydöstra Öland för att fiska öring. Båda fiskade med haspel. N hade ett följe redan på andra kastet och 5min efter det så högg det en liten blank öring bara en meter ifrån  hennes spötopp. Tyvärr så tappade hon den efter 10-15sek. Lite senare så tappade även jag en liten öring.  Det var allt som hände den dagen. Det bästa var nog ändå den varma chokladen med vispad grädde på.

Idag åkte jag och knuten ut för att fiska öring. Vi hade tänkt att börja fiska i Gillberga men där låg det is inne vid land och ca 20m ut. Sådär såg det tyvärr ut hela vägen till utloppet av Hornsjön. Men efter det så är det isfritt. Klockan började närma sig tre och vi stannade på ett sista ställe. Knuten fiskade med spinn och jag fluga. Knuten fick en liten nästan dirrekt. Kort där efter fick jag en liten. Efter den fisken hade jag en fantastisk halvtimma med 4st landade 2 tappade mellan 2-1.5kg och 2st riktigta dragningar. Den största på 2480g fick följa med hem.

Med vänlig hälsning,  Johan & Knuten

 

Havsöring

 

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ibland så.

  1. Johan skriver:

    Tack Andreas.

  2. Andreas Johansson skriver:

    Bra jobbat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.